Je eigen loungeset samenstellen

Update: Vaste loungesets en samen te stellen loungesets zijn allemaal te vinden op Loungesetkoning.nl

Loungesetkoning logo

Ik wilde een loungeset en ben dus opzoek gegaan naar de mogelijkheden. Na meerdere sets bekeken en vergeleken te hebben kwam ik uit bij de Praxis, hier bieden ze losse loungeset delen aan en op die manier kan je je eigen loungeset samenstellen. Helaas had het eerste filiaal die ik belde de delen niet meer, na 7 andere filialen gebeld te hebben bleek niemand de tussenstukken te hebben. Zonder tussenstuk geen loungeset en zodoende een klachtformulier ingevuld met de hoop dat men wat kon regelen. Tevergeefs tot op heden niets vernomen. Ik zag het somber in, tot ik … (zie de website) tegen kwam! Daar heeft men ook losse loungeset delen, alles ruim voorradig en voor een leuk bedrag thuis bezorgt!

Visueel een loungeset samenstellen

Je eigen loungeset samenstellen sprak mij aan en dus leek het mij leuk om hier iets mee te doen. Zodoende een website opgezet waar visueel een loungeset samengesteld kan worden: loungesetsamenstellen.nl. Met als resultaat:

Loungeset samenstellen

Met op de website momenteel twee samen te stellen loungesets, probeer het uit en feedback is altijd welkom!

De website staat nog maar net online en dus is het nog even afwachten wat het gaat doen. Mocht het een succes zijn dan komt er wellicht een 3D versie van…